ArendsenRacing

Rick Arendsen automotive

ArendsenRacing is er nu ook voor onderhoud en reparatie voor uw personen en/of bedrijfsauto!

ArendsenRacing is een universeel autobedrijf, zonder merkverplichtingen dat zich voornamelijk bezig houdt met reparatie en onderhoud van alle merken auto's. Uiteraard kunt u bij ArendsenRacing ook terecht voor de aankoop van een andere auto.

Bij ArendsenRacing staan service, vakmanschap, persoonlijke benadering en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ArendsenRacing bent u dan ook geen nummer of kentekenplaat, maar een gewaardeerde klant. Uiteraard staat de koffie altijd voor u klaar.

In onze modern ingerichte werkplaats kunnen wij alle reparaties aan elk merk auto uitvoeren. Heeft uw auto een elektrische storing, dan is dit ook geen probleem. Wij beschikken over de juiste kennis en diagnose apparatuur.

Het grote voordeel wat u heeft bij ArendsenRacing is dat wij flexibel zijn. In het weekend en op doordeweekse dagen staan wij voor u klaar. Ook in de avond kunnen wij u op afspraak helpen. Wij willen u wel vragen altijd even van te voren te bellen, om teleurstellingen te voorkomen. Wij werken met een klein team. Het kan dus voorkomen dat er even niemand in de werkplaats aanwezig is.

Op het moment dat uw auto niet meer rijd baar is kunnen wij deze ook altijd bij u ophalen. Vraagt u ons naar de mogelijkheden!


ArendsenRacing is er niet alleen voor de autosport of onderhoud en reparatie maar ook voor tuning en styling!

Tuning and styling